förändring 

Allt vi gör, känner och även det vi är, är energi. När vi drabbas av sorg eller starka upplevelser som inte får förlösas i livet kan energin stanna upp som ett fruset foto. En del tankar blir till mönster som tycks upprepa sig om och om igen och man kan ha svårt att ta sig vidare. 

Du kanske är i ett livskede där du behöver spegla dina känslor och dina upplevelser och längtar efter något mer. Kanske är du  i en inre process och känner dig redo för ett nytt skede i livet,då kan kommunikativ energihealing vara något för dig. 

När du väljer att öppna upp för förändring så sker också förändringen. Vi skapar vårt liv genom det förhållningssätt vi befinner oss i och när man tar emot sig själv och ger sig själv tid att lyssna innåt så sker en möjlighet till förståelse och kärlek och stora förändringar

Det är våra egna tankar och tron på begränsningar som gör att man stannar upp och inte vågar leva fullt ut.Genom att säga ja till förändring så öppnar man upp för livsflödet .Gammalt kan rensas bort och nytt kan komma in.

Jag är vad man kan kalla intuitivt medial och har en stark inkännande förmåga som är mitt främsta redskap. jag har under sommaren fått nya redsakp att kunna göra sessioner med direkt kroppslig healing vilket har varit mycket starkt och givande.Jag har alltid sökt och har provat många helt underbara metoder som djupandning, rosenterapi, och mer traditionella samtalsterapier.

När jag gick en kurs för Eric Pearl i reconnective healing kände jag att det fanns så mycket i kroppen som längtade efter healing och kärlek,

jag använder mig av mina kunskaper jag fick under min utbildning hos Eric pearl och tycker den är mycket kraftfull när man kombinerar med chakrabalansering.

  mitt sökande ledde mej vidare in på andra sätt att arbeta med energiarbete.  

Jag har sen 2009 gått 6 terminer med den mycket djupa och grundläggande Buddi kurserna och har sen fortsatt att gå kontinuerligt kurser i kommunikativt ledarskap med personlig utveckling för Karin Boucher. 

Jag är sen 2014  certifierad coach med inriktning på inre utveckling healing coachning medialt seende chakrarensning etc. och har verktyg att arbeta med Yen  metoden och reconnective healer.

För mej är energihealing ett sätt att förhålla sig till livet där det jag ser och upptäcker inom mej också går att förändra, det ger en fördjupad kärlek och acceptans till allt det jag är.