att välja sig själv

Kommunikativ energihealing är en metod som jag utvecklat under många år.

Jag har utbildning i reconnectiv healing  och Yuenmetoden och arbetar med Intuitiv healing . Energihealing påverkar inre balans såväl som kroppens välbefinnande. 


Samtal med chakrabalansering och reconnectiv healing- Här använder jag mig av intuitiv healing och genom samtal och en inre scanning av dej så kan vi lösa upp  blockeringar i din kropp såväl som i dina tankar och känslor som hindrar dig att leva fullt ut. Jag använder också reconnectiv healing i denna behandling som är ett starkt redskap som öppnar upp för flöde och glädje.-

Den här finns dels att få på distans men också hemma hos mig i Höör.


Kommunikativ energihealing balansering och vägledning

- Här hinner vi gå djupare in vad som triggar dig just nu och tillsammans kan vi  hjälpa dig komma i kroppslig såväl som inre balans och harmoni. Varje session tar ca 1 timme och innehåller samtal med coachning men även chakrabalansering  Healingen kommer att lyfta upp det som behövs just nu och på energinivå förändra det.

Den här finns dels att få på distans men också hemma hos mig i Höör.


Medial vägledning - för dig som är i valet och kvalet att  tex avsluta eller påbörja något nytt i ditt liv så kan det vara bra att kunna "se" vilka triggers som finns vilka blockeringar som ligger i botten och också vad som ger flöde och glädje. Jag använder mig av vad jag får till mig medialt från dina och mina andliga hjälpare och även  när jag får till mej en del tarotkort , jag har en mängd fina vägledningskort och solögas djurbok och växtbok.


Att vara grundad och trygg i sin kropp är viktigt för oss människor. 

För att riktigt förstå hur kraftfulla och vackra vi människor är när vi är i oss så lägger jag stor vikt vid att arbeta med att du kan landa tryggt i att  vara i din kropp i din energi och att känna dig älskad och värdefull precis som du Är

Jag använder alltid en stunds förberedelse innan du ringer där jag tar in vad just du behöver. Jag använder mig av min medialitet för att lyssna in vad du på en högre nivå förmedlar till mig.

Energihealing utgår alltid från dina behov, tankar och känslor där du befinner dig i livet just nu.

Jag rekomenderar dig som vill arbeta med personlig utveckling att ge dig själv tid och tålamod efetersom det är en process att lyfta på locket och arbeta med sig själv.

Nytt för i år är att jag därför vill ge möjlighet att kunna ta tre tillfällen där du hinner möta det vi jobbat med och lossa kroppen såväl som det mentala för förändring.

3 samtal 40 min x3 med rabatterat pris 1200kr

3 samtal 60x3 med rabbatterat pris2000kr

Jag har två olika hemsidor för bokning genom boka direkt.

Annas energihealing på distans och Annas energihealing i Höör

Jag finns numera i Höör adress Ringsjöhöjden Villavägen 12

Jag har två olika behandligar när jag arbetar direkt dvs när vi träffas. eftersom det är så kraftfullt  och man behöver lite mer tid på sig så ses vi ca 60-75 min i Höör. kostnad 800kr

 De flesta dagar finns jag också tillgänglig för sessioner per telefon och  arbetar på distans.

Du är välkommen att boka en tid på 0762317003 eller via min mejl annasenergihealing@gmail.com